Nurul Edible Image Printing 

 

 

Kami menyediakan perkhidmatan mencetak edible image untuk dihiaskan di atas kek, 'cupcake' dan homemade coklat anda. Pelbagai template edible image boleh dibuat dengan melayari album template edible image kami. Sekiranya template edible image yang anda kehendaki tiada di dalam album template edible image kami, anda boleh meminta untuk membuat template edible image khas tanpa sebarang caj tambahan.

 

Setiap edible image kami berharga RM15 dicetak diatas template bersaiz A4 (tidak termasuk kos penghantaran/postage).

 

Kami tidak mengenakan sebarang caj tambahan untuk kerja-kerja meng'edit' atau mengubahsuai gambar anda dan juga meletakkan sebarang ucapan atau 'wordings' di atas edible image yang dipesan. Sebarang kerja-kerja artwork adalah percuma.

 

Anda boleh mencampurkan(mix) seberapa banyak gambar yang berlainan dari album ready2print kami atau gambar-gambar sendiri yang tidak memerlukan kerja-kerja pengubahsuaian oleh kami di atas satu template edible image.

 

 

Gambar-gambar sendiri yang memerlukan pengubahsuaian oleh kami, kami limitkan kepada 3 gambar yang berlainan di atas satu template. Ini untuk memberi peluang kepada semua pelanggan-pelanggan kami menghantar gambar-gambar mereka untuk di'edit' dan hdihantar tepat pada masanya.

 

 

Semua edible image kami dicetak diatas 'icing paper' dengan menggunakan dakwat pencetak khas (edible ink) yang boleh dimakan. Kami hanya menggunakan 'icing paper' dan 'edible ink' yang terjamin halal sahaja.

 

Untuk membuat pesanan, anda boleh isi Order Form di sebelah. Sila pilih template edible image yang anda ingini dan upload file gambar anda sekiranya anda ingin menggunakan gambar sendiri.

 

Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan mengenai edible image kami, anda boleh menghubungi saya di

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  atau tel/sms 0124842330 (Nurul)